Bekend van TV

DivorceHotel

ABC News:
a clean and easy split in one weekend.

Forbes:
Las Vegas Is About To Become Irrelevant: Say Hello To 'Divorce Hotel'!

SKY NEWS:
The cheap and speedy legal solution is perhaps appropriate for these times of austerity.

CNN Travel:
1 of the best divorce destinations in the world

New York Observer:
'Uber for divorce'?

BBC WORLD NEWS:
a new meaning to the phrase 'quickie divorce'

The New York Times:
Quick Getaways, at the DivorceHotel

Media

Media en persaanvragen kunt u sturen naar press [at] Divorcehotel [dot] com.

Onlangs werd DivorceHotel CEO Jim Halfens geïnterviewd over DivorceHotel. Het interview is hier terug te lezen. In het artikel wordt DivorceHotel omschreven als een organisatie die nieuwe regels creëert omtrent een scheiding en wordt DivorceHotel gezien als een moderne nieuwe scheidingsoplossing. Lees het artikel hier.
DivorceHotel's US country manager en mediator Michele Martin was onlangs te horen in de Amerikaanse 'Divorce and your money show' van Shawn Leamon. Tijdens dit interview vertelt Michele aan de luisteraars hoe DivorceHotel exact werkt en krijgt de luisteraar een goed beeld van de wereldberoemde scheidingsformule!

Onlangs werd de eerste aflevering van de succesvolle internationale TV serie 'DivorceHotel' uitgezonden in Zweden ( Skilsmässohotellet). De serie is inmiddels te zien in verschillende landen. In dit interview op de Zweedse TV leggen de hoofdrolspelers (presentatrice, advocaat en therapeut) van de Zweedse DivorceHotel TV-serie Skilsmässohotellet het succes van het concept uit. Klik hier om het interview te bekijken. Ook in Amerika was DivorceHotel opnieuw in het nieuws, Lost at a minor schreef het volgende artikel. In Portugal had Jim Halfens onlangs een uitgebreid interview met het Portugese A DOIS. Het interview in het Portugees lees je hier.

Onlangs schreef de New York Observer een artikel over DivorceHotel. In dit artikel noemt de Observer DivorceHotel de mogelijk nieuwe Uber voor de internationale scheidingsmarkt. Klik hier voor het hele artikel of download het artikel als PDF NYO_020816.pdf [3,8 MB]

Ondanks werd op de Mipcom in Cannes bekend gemaakt dat de TV-serie DivorceHotel volgend voorjaar te zien zal zijn bij TV7 in Zweden. Diverse websites zoals C21 Media en Realscreen maakten dit nieuws direct bekend. De TV serie DivorceHotel scoorde al eerder indrukwekkende kijkcijfers (best show primetime) in Nederland op het commerciële Nederlandse topkanaal RTL4.

Onlangs werd CEO Jim Halfens uitgenodigd om naast zijn blog bij The US HuffingtonPost ook een artikel te schrijven voor Folha de São Paulo (“Casar, descasar, recasar”) een van de grootste kranten van Brazilië. De blog leidde weer tot verschillende nieuwe artikelen in de Braziliaanse pers waaronder het artikel bij Osul. Latijns Amerika is sinds de start van DivorceHotel erg enthousiast over de revolutionaire en positieve scheidingsoplossing.

Onlangs nodigde Divorce Hotel's US country manager Michele Martin & CEO Jim Halfens CNBC/NBC News uit in het Amerikaanse DivorceHotel. CNBC maakte een interessante rapportage waarin o.a. ook een recent gescheiden DivorceHotel koppel aan het woord komt. Klik hier om de rapportage te kijken bij CNBC of hier voor NBC News. Vervolgens werd Jim Halfens uitgenodigd voor interviews met Women’s Health en The List in Amerika.

Dit weekend vond er op Valentijnsdag een echtscheiding plaats in het Amerikaanse DivorceHotel in Saratoga Springs NY. Heel bijzonder op deze romantische dag. Maar extra bijzonder omdat destijds in Nederland het eerste DivorceHotel haar deuren opende op Valentijnsdag. Een reden voor CNN om een interview te doen met het koppel en DivorceHotel CEO Jim Halfens. Lees hier het hele artikel. Ook CBS was aanwezig in het hotel en maakte een uitgebreide videoreportage.

US DivorceHotel Country Manager & Mediator was uitgenodigd in de studio’s van FOX om uit te leggen waarom DivorceHotel zo’n groot succes is op een relatief korte termijn sinds de start van DivorceHotel in de US. Ook was Michele Martin te horen op de radio in Amerika en verschenen er opnieuw artikelen in Australië over DivorceHotel op News.com en Nine news.

Afgelopen maand bezocht New York Post’s Doree Lewak DivicorceHotel in Saratoga Springs US. Tijdens haar bezoek interviewde Doree 2 cliënten die uitvoerig vertellen over hun ervaringen in DivorceHotel tijdens het scheidingsweekend. In het artikel worden de ervaringen voorafgaand aan, tijdens en na afloop van de DivorceHotel procedure uitvoerig beschreven. Klik hier voor het artikel!
Kort na de publicatie van New York Post verscheen het artikel 'A luxurious 'final fling' at DivorceHotel’ bij CNBC. CNBC sprak met het nieuwsbericht op Twitter meerdere keren haar miljoenen volgers aan.

De afgelopen week was DivorceHotel weer volop in het wereldnieuws. BBC world news schreef opnieuw over DivorceHotel n.a.v. een interview met DivorceHotel CEO Jim Halfens. Ook in Brazilië verschenen er nieuwe artikelen bij G1 en Amodireito. In Slovenië schreef Dnevik en de China Daily schreef dit interview. In Bolivia verscheen dit artikel en in Mexico schreef El Universal.

Afgelopen vrijdag was DivorceHotel CEO Jim Halfens in Stuttgart te gast in de studio van SWR Nachtcafe. De Duitse latenight talkshow van SWR (onderdeel van ARD) stond in het teken van succesvol scheiden. Om die reden was ook DivorceHotel een onderwerp aan het begin van de uitzending. Klik hier om de uitzending te bekijken.

Onlangs werd DivorceHotel's CEO Jim Halfens geïnterviewd in een van de meest populaire ochtend shows van Australia, Weekend Sunrise! Het interview vond plaats in Nederland maar werd door middel van een sateliet verbinding live uitgezonden in Australië. Klik hier voor het interview! Tijdens het interview kwamen werden verschillende onderwerpen besproken, waaronder de start van DivorceHotel in Australië. DivorceHotel’s US Country Manager Michele Martin was ook in het nieuws. Op het Amerikaanse radiostation WGNA vertelt ze uitgebreid over de succesvolle start van DivorceHotel in The United States. Ook het TV programma The Doctors bespreekt in Amerika het nieuwe echtscheidingsfenomeen uit Nederland. In Nederland schreef het AD/ Dutch Daily ook over de opening van het eerste Amerikaanse DivorceHotel met het artikel: ’ Snel scheiden voor een prikkie nu ook in de VS [124 kB]’. In Duitsland schreef Bunte: Scheidung als Wochenendtrip - Das Divorce Hotel macht es möglich! In Mexico schreef El Universal een artikel over Divorcehotel.

Afgelopen week deed ABC News exclusief verslag van de opening van het eerste Amerikaanse DivorceHotel. ABC's news anchor Paula Faris reisde af naar Saratoga Springs en deed verslag vanuit het hotel voor de programma's Good Morning America en ABC's Nightline.

Onlangs interviewde het Duitse dagblad Die Welt DivorceHotel’s CEO Jim Halfens over de laatste ontwikkelingen bij DivorceHotel. Uiteindelijk kwam de start van het eerste Amerikaanse DivorceHotel aan bod in het uitgebreide en spraakmakende interview! Klik hier om het hele interview te lezen.

Deze ochtend maakte de New York Post in Amerika, in een exclusief interview met CEO Jim Halfens, bekend dat DivorceHotel binnenkort van start gaat in Amerika met DivorceHotel United States. Het eerste hotel is: The Upstate New York Gideon Putnam Resort & Spa. De verwachting is dat er op korte termijn meer United States DivorceHotels hun deuren zullen openen. Klik hier om het online artikel te lezen.
Al snel werd het nieuws opgepakt door de overige pers in Amerika zoals o.a.: ABC News, Fox News, AOL, The Examiner, Huffington Post, Yahoo etc. Ook was DivorceHotel weer in het nieuws in andere landen zoals Australië: News.com, The UK: The Daily Telegraph, in Canada, België, Brazilië, Finland, Portugal en in Duitsland.

Onlangs schreef New York Times opnieuw over DivorceHotel. Dit keer nadat CEO Jim Halfens bekend maakte dat DivorceHotel van plan is om spoedig te starten in de Verenigde Staten. Lees het artikel: 'California Pioneers the Court-Aided One-Day Divorce'. De Belgische kwaliteitskrant De Stem maakte een afspraak met Halfens en schreef het artikel: 'Scheiden in een luxesuite'.

Onlangs had DivorceHotel CEO Jim Halfens opnieuw een interview met CNN. Dit keer schrijft CNN Money over de inmiddels wereldberoemde echtscheidingsformule. Klik hier om het artikel te lezen!

Goedele Liekens gaat de TV serie DivorceHotel presenteren bij RTL 4. DivorceHotel startte drie jaar geleden de eerste internationale echtscheidingsoplossing in de wereld. DivorceHotel werd wereldwijd bekend door haar positieve insteek waarbij de echtscheiding wordt gezien als een positieve nieuwe start, ofwel maak van je echtscheiding geen vechtscheiding! Al snel ontstond het idee om na de vele succesverhalen de werkwijze van DivorceHotel te delen met een groter publiek via een TV-serie. Veel landen toonden direct interesse en uiteraard is de serie als eerste te zien in ons eigen land bij RTL. Gisteren werd bekend dat Goedele Liekens de serie zal gaan presenteren en dit nieuws werd direct massaal verspreid in de media door o.a. RTL Boulevard, RTL Late Night, het AD, de Telegraaf en NU.nl.

Op zaterdag 7 december 2013 publiceerde één van Duitslands grootste kranten een uitgebreid interview met DivorceHotel CEO Jim Halfens. In het artikel, geplaatst in de zaterdag editie van de Süddeutsche Zeitung, komt duidelijk naar voren dat de scheidingsmarkt in Duitsland groot is met 179.000 scheidingen per jaar.

Op 28 november was DivorceHotel's CEO Jim Halfens samen met Peter van der Vorst te gast bij de late night show van Humberto Tan – RTL Late Night. Peter en Jim vroegen aandacht voor de nieuwe TV serie – DivorceHotel en deden een oproep aan stellen om zich op te geven voor deze bijzondere serie. In de serie krijgen stellen de mogelijkheid  op een positieve manier uit elkaar te gaan om een positieve nieuwe start te kunnen maken. Kijk hier naar de uitzending. Ook had Jim onlangs interviews met de Nederlandse Marketing Tribune en het Franse FA magazine.

Onlangs publiceerde de Volkskrant het artikel 'Hotelscheiden doet minder lijden'. Het uitgebreide artikel is gebaseerd op een interview met DivorceHotel CEO Jim Halfens en mediator/advocaat mr. Marie-Louise van As. Het artikel geeft een mooi overzicht van alle ontwikkelingen in Nederland en Amerika. Zo wordt o.a. duidelijk uitgelegd voor wie en wanneer EchtscheidingsHotel een zeer geschikte oplossing kan zijn. Verder wordt er aandacht besteed aan de ontwikkelingen omtrent de DivorceHotel TV-serie in Amerika. Tevens was Jim weer in het nieuws in Nigeria en in Frankrijk via business krant Les Echos. Ook de nieuwssites The Daily Beast Amerika en 2OceansVibe en DISHMAG schreven artikelen. Verder startte Jim Halfens onlangs een samenwerking met HuffingtonPost door te gaan bloggen voor de internationale nieuwswebsite. Benieuwd naar de artikelen kijk hier.

Onlangs had Jim Halfens CEO van DivorceHotel opnieuw een interview met CNN in Amerika. Dit keer met CNN Travel. Naar aanleiding van dit interview noemt CNN DivorceHotel (DivorceHotel in het buiteland) 1 van de beste plekken ter wereld om je scheiding te regelen. Ook CNN Mexico publiceerde het item.

Onlangs gaf Jim Halfens een uitgebreid interview met de Belgische TV-zender RTBF. Ook de Belgen willen alles weten over het succesvolle scheidingsconcept! De korte versie van het interview is hier terug te zien. In Duitsland had Jim Halfens onlangs een uitgebreid interview met de Aachener Zeitung. Na dat interview was Jim ook weer te horen op 100.5 Das Hitradio, waar werd besproken of Sylvie van der Vaart en Rafeal van der Vaart geschikt zijn voor EchtscheidingsHotel. Luister hier! Het interview met ‘The Underground’ geeft aan dat DivorceHotel een mooie oplossing kan zijn voor Nederlandse expats die willen scheiden. Op Valentijnsdag had Jim onlangs een interview met RTL in Luxemburg. Lees en luister hier naar het interview.

Ook Jim Halfens (CEO DivorceHotel) heeft succes behaald tijdens de tv-beurs MIPCOM in Cannes. Samen met het Amerikaanse productiehuis A. Smith and Co (bekend van Gordon Ramsay’s Kitchen Nightmares) heeft hij een pilot van het tv-format DivorceHotel verkocht aan de Amerikaanse Tv-zender Fox. Over de hele wereld wordt er geschreven over de spraakmakende nieuwe vorm van TV. In Amerika schreven o.a. Variety, De Huffington Post, ATV Today, Yahoo, The Chicago Tribune, Deadline.com, TV Rage, C21 Media en tientallen andere websites. In Nederland schreven het AD, Telegraaf maar ook het vakblad Media Totaal uitgebreide artikelen. Ook belde Jim vanuit Cannes met Ruud de Wild. Bij BNR Nieuwsradio was Jim Halfens te gast bij Wilfred Genee en Paul Witteman in het programma The Friday Move. Zeer recent verscheen er opnieuw een groot een artikel in de Duitse krant Süddeutsche Zeitung. Opnieuw is het Nederlandse Echtscheindingshotel nieuws in de hele wereld.

Onlangs was Jim Halfens – CEO van DivorceHotel & DivorceHotel uitgenodigd voor een interview bij het programma The Insider van CBS. Voor dit interview reisde Jim Halfens af naar Los Angeles om meer te vertellen over de start in de United States. Klik hier om het interview te bekijken.

Onlangs nodigde CEO Jim Halfens een van de grootste persbureaus ter wereld uit in een van de DivorceHotels in Nederland. Het Chinese persbureau Xinhua News Agency bereikt een ‘miljoenenpubliek’ en produceerde een interessant item over DivorceHotel. Klik hier om het item te bekijken.

Het nieuws dat DivorceHotel / DivorceHotel het goed doet in het buitenland was een aanleiding om 7 vragen te stellen aan CEO Jim Halfens op ‘de dag van de scheiding’. Klik hier om het item te bekijken.

Onlangs werd Jim Halfens geïnterviewd door Duitsland – Brussel Korrespondent Birgit Schmeitzner voor de ARD in Duitsland. Het interview dat werd uitgezonden door ARD’s ‘Tagesschau’ is hier te beluisteren.

Onlangs was het team van ABC News (van het programma Good Morning America!) te gast bij DivorceHotel. Bijzonder aan de reportage is het feit dat in het item te zien is hoe graag Amerikanen willen inchecken om hun scheiding te regelen. Klik hier om het item te bekijken. Het interview leidde weer tot een storm aan reacties en nieuwe publicaties over de hele wereld waaronder opnieuw in Canada. De Amerikaanse National Examiner heeft een online overzicht met hun artikelen over Divorce Hotel en afgelopen week publiceerde ook het tijdschrift de National Examiner een uitgebreid artikel. Ook een groot aantal Amerikaanse websites publiceerde een artikel waaronder: The Week, Business Opprtunities, Strange Times, Girls Guide To en Jezebel. In China schreef Daily News Sina een artikel.

Onlangs interviewde en filmde persbureau Reuters Jim Halfens in een van de DivorceHotels in Den Haag. Nadat Reuters het interview beschikbaar maakte voor de internationale wereldpers werd het item uitgezonden in tientallen landen en was DivorceHotel opnieuw groot nieuws over de hele wereld. Zo werd het uitgezonden in: door The International Business Times in de UK en ITN publiceerde ook een uitgebreid item. Ook de in de Duitse pers verscheen het item bij onder andere Stern & Die Welt maar ook tientallen andere websites plaatste een item. In Spanje was het item van Reuters onder andere te zien bij ABC en ook diverse Belgische zenders waren opnieuw in de ban van DivorceHotel. In Portugal werd een uitgebreide reportage uitgezonden net als in Italië en Frankrijk. In Oostenrijk schreef Der Kurier een artikel en in Taiwan schreef de Liberty Times en Twiyia. Maar ook in de werelddelen Azië en Latijns-Amerika was het weer groot nieuws.

Onlangs werd General Manager Jim Halfens geïnterviewd tijdens een live nieuws uitzending van CTV News in Canada. In Japan verscheen na een interview het volgende item op tv.Tijdens het beeld interview, via Skype, gaat anchor man Todd van der Heyden op zoek naar antwoorden over het inmiddels wereldberoemde hotel concept! Kort daarna interviewde The US Huffington Post Jim Halfens. In Spanje schreef El Correo een artikel, tevens was Jim Halfens in Spanje te horen (in het Spaans) bij Radio Euskadi maar ook weer in ons eigen land op Radio 10 Gold. Frankrijk raakt nu ook in de ban van DivorceHotel, onze formule werd groots ontvangen o.a. door een van de grootste kranten in Frankrijk: Le Monde en de grootste krant van Brazilie Estadao. In Argentinie schreef de Rio Negro, in Nieuw Zeeland schreef The National Business Review (wat leidde tot verschillende radio interviews in New Zeeland) en in Noorwegen publiceerde NRK een artikel n.a.v. een uitgebreid interview met Jim Halfens.

New York Times is onder de indruk van DivorceHotel en om die reden plaatste ze een uitgebreid interview met Directeur Jim Halfens. Ook produceerde ze een video over DivorceHotel. Het artikel in de Amerikaanse krant leide tot en compleet media circus bij DivorceHotel. Zo schreef het beroemde zakenblad Forbes het artikel: ‘Las Vegas is about to become irrelevant, say Hello to DivorceHotel’ de nieuwszender NBC plaatste ook een uitgebreid artikel, evenals de Amerikaanse website van MSN en de website Examiner.com. The INQUISITR schreef het volgende artikel en in de UK Daily Mail schreven twee journalisten onafhankelijk van elkaar bij dezelfde krant ieder een artikel over ons op hetzelfde tijdstip. Ook de Telegraph in de UK schreef over ons. ABC News uit Amerika schreef: ‘Divorce Hotel Offers Weekend Escape’. Ook Business Insider, Huffington Post en Jezebel schreven een uitgebreid artikel. NASDAQ maakte een videoreportage evenals Action News. Ook waren we weer nieuws in landen zoals Albanie, Canada en India waar de Times of India een artikel schreef.

Onlangs interviewde El Mundo, een van de grootste kranten van Spanje, Directeur Jim Halfens van DivorceHotel. Het interview in El Mundo zorgde voor een nieuwe grote media hausse in Spanje. Lees hier het interview.
Het nieuws verspreidde opnieuw snel in Latijns Amerika zoals: Colombia, en Peru. Ook was het opnieuw weer nieuws in Roemenië maar ook in Frankrijk.

Onlangs verscheen het artikel ‘5-star DIVORCE’ in het magazine ‘Good Weekend’ in Australië. Good Weekend is een ‘liftout’ magazine dat iedere zaterdag wordt gedistribueerd samen met The Sydney Morning Herald (SMH), de grootste krant van Australië en The Age. Voor het interview verbleef een journalist van de SMH in één van de DivorceHotels. Tijdens het verblijf werd General Manager Jim Halfens van DivorceHotel geïnterviewd. Lees hier het volledige interview!
Ook Sonja Hartwig van de Frankfurter Allgemeine verbleef in één van onze hotels en interviewde Jim Halfens. Dat interview verscheen in de Duitse krant met de kop: ‘Séparéé für Zwei’.

DivorceHotel was dit weekend over de hele wereld te zien bij BBC World. Ruim 75 miljoen mensen zagen het item: ‘The divorce hotel providing whirlwind break-ups’. Head of mediation mr. Marie-Louise van As en Algemeen Directeur Jim Halfens komen aan het woord in het spraakmakende item. N.a.v. het interview was DivorceHotel opnieuw ‘hot’ nieuws in de hele wereld. In tientallen landen waarbij ook nog steeds nieuwe landen het meest spraakmakende hotel ter wereld ontdekken. Zo schreef Cosmopolitan in Slovenië en TVI24 in Portugal over echtscheidingshotel en verscheen op TV een item in Thailand. Ook in Griekenland was DivorceHotel groot nieuws, tientallen kranten en websites schreven over DivorceHotel waaronder o.a. iNews, Madata, Pulse en Cretalive.
Maar ook in landen waar DivorceHotel regelmatig in het nieuws is werd opnieuw volop geschreven over DivorceHotel zoals bijvoorbeeld door USA Today. in Turkije verscheen een artikel in Kadeneli Haber en in Singapore schreef de Straits Times n.a.v. een artikel in de Korea Herald onderdeel van ASIA news network. Sabado in Portagal schreef tevens een uitgebreid artikel over Hotel do Divórcio.

N.a.v. het interview dat Algemeen Directeur Jim Halfens had met CNN’s Nadia Bilchik werd op zaterdag 18 februari het item ‘CNN Passport: Divorce Hotel’ in Amerika uitgezonden. Het spraakmakende item zorgde opnieuw voor veel positieve reacties, ook weer in Nederland waar Jim Halfens te gast was bij diverse radio shows waaronder de populaire jongerenzender WILD FM.

De uitzending van SKY NEWS zorgde er voor dat DivorceHotel ofwel Divorce Hotel in de hele wereld opnieuw in het nieuws is geweest. Een aantal voorbeelden van de artikelen: in Engeland schreef de Daily Mail een artikel, in Amerika schreef FOX NEWS en Jay Thomas had Jim Halfens te gast in de populaire Jay Thomas Show (naar schatting 35 miljoen luisteraars). In Rusland schreef The Voice of Russia In Zuid-Afrika schreef Business Report in Hong Kong schreef 4 Hoteliers in Australie schreef Bangalorexpo, in India schreef Bombayonline, in Zweden schreven Aftonbladet en Metro, in Kazachstan schreef News Ivest, in Polen schreef Podroze Gazete, in Noorwegen schreef NRK, in Canada schreef Canoe, in Frankrijk was dit radio item te horen, in Israel schreef YNET, in Vietnam verschenen er diverse artikelen en schreven TINMOI en YTUONG, in China schreef Southern Weekly, China’s grootste en meest liberale weekkrant een spectaculair interview over DivorceHotel n.a.v. uitgebreid interview met Managing Director Jim Halfens.

Onlangs was DivorceHotel ook te zien op het Yahoo News in Amerika. Amerika is al een aantal maanden in de ban van DivorceHotel. Klik hier voor het volledige fragment en scroll naar 1:52 om het item te bekijken.

Op zondag 5 februari was DivorceHotel te zien op TV bij SKY NEWS in Engeland. Europa correspondent Robert Nisbet van SKY NEWS kwam onlangs met zijn team naar Den Haag om één van de DivorceHotels in Nederland te bezoeken. Hij maakte n.a.v. Zijn bezoek het item: “Swift And Cheap: Welcome To The Divorce Hotel”. Tijdens de verschillende interviews spreekt hij met Marie-Louise van As (hoofd mediation) Nienke Bons (commercieel manager Hotel) en Jim Halfens (algemeen directeur DivorceHotel).
Ook  werd Jim Halfens weer door diverse radiostations in het buitenland geinterviewd. In Australië was Jim te horen in de Ant Becks Show en het Nederlandstalige SBS. Ook was hij opnieuw te horen bij een Iers radio station, Radio Spin West in Ierland. Al snel verschenen er over de hele wereld opnieuw meer artikelen zoals: in POPFI, in Australie schreef The Telegraph en in Amerika verscheen dit artikel.

Op zaterdag 19 november 2011 was Jim Halfens uitgenodigd om deel te nemen aan Debat op 2, een programma van KRO & NCRV op Nederland 2. Naast Jim Halfens waren o.a. Tatum Dagelet (actrice & presentatrice), Mariska Orbán (hoofdredacteur van Katholiek Nieuwsblad en schrijfster van het boek 'Blond, brutaal en bidden') discussiedeelnemers. Bekijk hier de uitzending.

Op 15 november schreef Helmut Hetzel voor de (print versie van de) Luzerner Zeitung het artikel ‘Einchecken zur Scheidung’. Met dit artikel heeft DivorceHotel opnieuw de media in Zwitserland bereikt. Al maanden lang worden er iedere dag dagelijks artikelen over de hele wereld geschreven over het Nederlandse DivorceHotel. Zoals ook dit artikel in de Times of India.

Ook Azië raakt steeds meer in de ban van Divorce Hotel! Al eerder verschenen er talrijke berichten in de Japanse media zoals bij Rocketnews24, Netanews en Labaq
Op donderdag 27 oktober werd Managing Director Jim Halfens live geïnterviewd in het populaire ochtend programma van radio station J-Wave radio in Tokio. Om het fragment te beluisteren klik hier.

Op woensdag 16 oktober 2011 werden Ashton Kutcher en Demi Moore Officieel uitgenodigd om deel te nemen aan de nieuwe televisieserie van DivorceHotel die zal worden geproduceerd door Base Productions.
Direct erna was onze echtscheidings invitatie wereldnieuws. Zo schreven de New York Post de Huffington Post, 20 Minutes in Frankrijk, TV TID uit Denemarken, en vele andere websites uit de hele wereld over de unieke uitnodiging. In Nederland maakte SBS 6 Shownieuws dit item op TV.

Nadat we op vrijdag 7 oktober het persbericht 'Base Productions ties the knot with Divorce Hotel to develop television series' verzonden naar de pers ontstond er opnieuw een ware media hype rond ons hotel. Een week nadat we het contract tekenden in Cannes was ook onze promocar terug te vinden op Youtube. Het AD ging op zaterdag van start met het bericht: ‘Amerikaanse tv-serie rond DivorceHotel’. Ook in alle ochtendprogramma’s op maandag was het raak. Bij Edwin Evers op Radio 538 werd gesproken over ‘Divorces of Holland’ en ook bij Koffie Max kwam het ter tafel. De Telegraaf schreef op maandag in de krant: ‘als paar erin als vrijgezel eruit’ en maakte het nieuws hoofdonderdeel van de nieuwsflits. Verder werd directeur Jim Halfens uitgenodigd om o.a. interviews te geven bij BNR Nieuwsradio en (vanaf 2e helft uitzending) RTV-NH. Op dinsdag 12 oktober plaatste het FD het artikel: ‘DivorceHotel komt op de buis’. In het programma Erwin@Night op radio Veronica kwam op dinsdag 10 oktober de top 5 voorbij van dingen die je niet moet zeggen in het DivorceHotel!

Ook in de maanden augustus en september was DivorceHotel nog steeds nieuws over de hele wereld. Op donderdag 25 augustus had Commercieel Directeur Jim Halfens een interview met Kieno Kammies bij het Zuid Afrikaanse radio station Talk Radio 702. In China schreef The China Post over DivorceHotel, in Maleisië schreef de Free Malaysia Today een uitgebreid artkel, in Canada schreef de Huffington Post over DivorceHotel, in de Verenigde Staten verscheen deze video en werd een uitgebreid interview op de radio uitgezonden. De Herald in New Zeeland schreef een artikel maar ook City Press in Zuid Afrika en Galileu in Brazilië. Op 15 september werd een interview uitgezonden met Jim Halfens op het nationale radiostation News Talk Radio in Ierland. Op 16 september deed DivorceHotel.nl zijn entree in de media in Israël. Een van de grootste nieuws websites van Israel Xnet schreef dit artikel

Op 28 juli 2011 gaf Jim Halfens in Amsterdam een interview aan het Duitse persbureau DPA. Naast alle publiciteit die o.a. der Spiegel en vele andere Duitse nationale dagbladen al gaven aan DivorceHotel, en die veel reacties opleverden, blijven de enthousiaste reacties bij DivorceHotel ook via veel andere kanalen binnenstromen. De reacties variëren van aanvragen voor interviews op radio en tv tot Duitse stellen die graag gebruik willen maken van de diensten van Echtscheidngshotel. Deze week werd er in Duitsland o.a. Geschreven door Newsecho, maar lees ook deze artikelen: 1 2 3 4 5 6 7.


EenVandaag
Op maandag 11 juli waren de journalisten van 1 vandaag uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in één van de boetiek hotels van DivorceHotel.nl. Gedurende de rondleiding werden Commercieel Directeur Jim Halfens en familierecht advocaat mr. Marie Louise van As geïnterviewd. Het item geeft een beeld van de succesvolle hotelscheiding.

DivorceHotel is wereldnieuws, een reden voor de Wereldomroep om contact op te nemen met Jim Halfens voor een korte toelichting. Op 6 juli 2011 plaatste zij een uitgebreid nieuwsbericht dat tevens op de radio te horen was via het bijbehorende audio fragment.

In de week van 4 juli waren over de hele wereld bijna iedere dag interviews te horen met Commercieel Directeur Jim Halfens van DivorceHotel. Een paar voorbeelden. In Duitsland waren er interviews bij NRW Radio en WDR. Ook radio station Berliner Rundfunk besteedde aandacht aan ons in de ochtend show. In Moskou besteedde Radio Kommersant aandacht aan het Nederlandse DivorceHotel.

DivorceHotel blijft wereldnieuws! De afgelopen dagen verschenen er weer diverse artikelen in grote kranten over de hele wereld. Opnieuw een selectie van een aantal kranten waaronder The Independent en Morningstar uit de UK. In de steden Calcutta, Mumbai en New Delhi verscheen het artikel Holland’s ‘Heartbreak Hotel’ offers estranged couples divorce in 48-hrs’. Verder verschenen er diverse artikelen in India en Singapore. Ook in Italië is er massaal geschreven over DivorceHotel net zoals in Zwitsersland, China, Luxemburg, Tsjechië, Hongarije, en Slowakije.

Internationaal blijft DivorceHotel.nl de aandacht van de media trekken. Op 1 juli 2011 plaatst Der Spiegel n.a.v. een interview met Commercieel Directeur Jim Halfens het artikel: ‘Einchechecken fürs Ehe-Aus’. In Duitsland wordt het concept van DivorceHotel.nl goed ontvangen.

Op woensdag 15 juni belt radio DJ Ruud de Wild met Jim Halfens om opheldering te vragen over DivorceHotel. In het dynamische interview stelt Ruud zijn gebruikelijke directe vragen en wordt de positieve insteek van DivorceHotel duidelijk. Luister hier naar het radio fragment.

Op 15 juni 2011 bereikt de Nederlandse vorm van Echstscheidingshotel ook de internationale pers onder de noemer ‘Heartbreak Hotel’. In België schrijven De Morgen, Nieuwsblad.be en HLN.be over over het scheidingsconcept en ook het Spaanse radio station W-radio besteedt vanuit Madrid aandacht aan DivorceHotel in de vorm van een live interview met Jim Halfens! Daarna gaat het nieuws in korte tijd de wereld over naar landen zoals bijvoorbeeld: Duitsland, Mexico, Peru, Chili, Venezuela, Colombia, Ecuador, Costa Rica, Dominicaanse Republiek en Argentinië (Klik op de landen om de artikelen te kunnen bekijken).

Op woensdag 15 juni plaats het AD het artikel: 'Heartbreak Hotel': weekendje weg om scheiding te regelen. In het artikel worden familierechtadvocaat mr. A.M.L. van As en commercieel directeur drs. J.W.A. Halfens geinterviewd over echtscheingshotel. In het uitgebreide artikel worden velen vragen over het concept uitgebreid beantwoord. Lees hier het artikel op de website. Klik hier voor het artikel in PDF.

Op woensdag 15 juni meldt Henk Blok in zijn krantenoverzicht in het radio programma op radio 538 van Evers staat op: Bruidsuites had je al, maar een hotel in Rotterdam heeft nu ook een speciaal arrangement voor mensen die willen scheiden. Lees hier het volledige item.

Op donderdag 9 juni publiceert Spits het artikel ‘Lekker scheiden tijdens uitstapje’ In het artikel wordt geschreven over het echtscheidingsconcept. Lees hier het hele artikel.

Op woensdag 8 juni kopt het Financieel Dagblad: “DivorceHotel claimt pijnlijk proces in één weekend te fixen. In een uitgebreid interview met Commercieel Directeur Jim Halfens, wordt duidelijk hoe DivorceHotel het verschil maakt in Nederland! Lees hier het hele artikel.
Luister hier naar de aankondiging van het artikel van het FD op BNR Nieuwsradio.

In de nacht van zaterdag 2 april werd Commercieel Directeur Jim Halfens van DivorceHotel geïnterviewd op Radio 1 in het programma 'Lust' van BNN. Klik hier om het radio fragment te beluisteren.

Op vrijdag 25 februari plaatste De Telegraaf het artikel 'Advocatuur in vlot jasje' in het katern van de Financiële Telegraaf. In het interview legt Jim Halfens uit hoe DivorceHotel.nl werkt en waarom A2 Legal B.V. revolutionaire juridische producten bedenkt voor consument en ondernemer. Klik hier voor het hele artikel.

Op dinsdag 15 februari plaatste 'Het Parool' het artikel 'Hotel voor weekendje scheiden'. Klik hier om het volledige artikel te lezen.

Op donderdag 14 februari 2011 werd Commercieel Directeur Jim Halfens van DivorceHotel geïnterviewd op BNR Nieuwsradio over de start op Valentijnsdag. Klik hier om het radio fragment te beluisteren.

Op 14 februari 2011 plaatste SBS 6 – Hart van Nederland een artikel over DivorceHotel.nl: ‘scheiden in een modern jasje.
www.hartvannederland.nl/nederland/utrecht/2011/scheiden-in-een-modern-jasje/

Op 14 februari werd commercieel directeur Jim Halfens geïnterviewd bij het radioprogramma Goedemorgen Nederland op radio1. Klik hier voor het interview.

Op dinsdagavond 15 februari ging Jim Halfens, commercieel directeur van DivorceHotel.nl, op Radio 5 een gesprek aan met Paul de Gier, scheidingsmediator en lid van het bestuur van de vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediator (vFAS). Onderwerp was de start van DivorceHotel. Klik hier voor het interview.

Persbericht- DivorceHotel opent haar deuren.pdf